Perswazja NLP wp³ywanie na ludzi manipulacja uwodzenie NLS
Poznaj sekrety uwodzenia.
Jak uwie¶æ piêkn± kobietê? Bez do¶wiadczenia, dobrego wygl±du i grubego portfela.
# Czy my¶lisz, ¿e najpiêkniejsze kobiety mog± byæ poderwane tylko przez kogo¶ bogatego albo wygl±daj±cego jak Antonio Banderas?
# Czy boisz siê odrzucenia i mocno prze¿ywasz wszelkie niepowodzenia w interakcji z kobietami (nawet zwyk³± rozmowê)?
# Czy czujesz, ¿e piêkna kobieta ma nad Tob± przewagê?
# Czy w obecno¶ci piêknych kobiet zaczynasz czuæ siê nieswojo, nie wiesz, co powiedzieæ, i denerwujesz siê?
# Czy kiedykolwiek chcia³e¶ po prostu byæ atrakcyjny dla p³ci przeciwnej bez specjalnych starañ, zabiegów i robienia 1000 innych rzeczy?
Je¶li odpowiedzia³e¶ na które¶ z tych pytañ twierdz±co, to czytaj dalej. Mam dla Ciebie co¶ wyj±tkowego.
Historia autora ebooka „Sekrety uwodzenia”: Poznaj sekrety uwodzenia.
By³em w drugiej klasie liceum. Pozna³em wtedy dziewczynê o imieniu Ania. Pospolite imiê, wyj±tkowa dziewczyna (z mojego dawnego punktu widzenia). Moje motylki zaczê³y szaleæ jak og³upia³e. Chyba siê wtedy zakocha³em! Poza tym, ¿e moja chemia wyra¼nie wskaza³a, ¿e to ta dziewczyna, to... naprawdê j± polubi³em.
Spotykali¶my siê, by³o niezwykle sympatycznie, ale nie trwa³o to d³ugo. Jest takie powiedzenie – wszystko, co dobre, szybko siê koñczy. Pewnego mro¼nego dnia (by³a to koñcówka marca i wyra¼ny nawrót zimy) us³ysza³em, ¿e nie mo¿emy byæ razem. Dlaczego?
„Poniewa¿ nie mog³a przestaæ my¶leæ o swoim poprzednim ch³opaku".
Kiedy to us³ysza³em, stan±³em niczym ra¿ony piorunem. Nie wiem, czy prze¿y³e¶ kiedy¶ co¶ takiego, ale chyba nie muszê opisywaæ, jak siê wtedy poczu³em. Dopiero po paru tygodniach okaza³o siê, ¿e to, co siê wtedy zdarzy³o, doprowadzi³o moje ¿ycie do tej piêknej chwili, w której mo¿na powiedzieæ: „Cieszê siê, ¿e ¿yjê!”.
Zacz±³em interesowaæ siê uwodzeniem kobiet, pozna³em multum interesuj±cych osób, zdoby³em wymarzone cechy charakteru, a przy okazji dosta³em now±, lepsz± pracê.
To nie czas i miejsce, abym siê chwali³, ale muszê Ci powiedzieæ, ¿e wspomniane przeze mnie powiedzenie „wszystko, co dobre, szybko siê koñczy” jeszcze szybciej zmieni³o siê w mojej g³owie w przekonanie pod tytu³em: „Nawet najgorsze rzeczy potrafi± prowadziæ do tych wspania³ych”.
Teraz czas na Ciebie!
Nie ma znaczenia, czy boisz siê piêknych kobiet i czy dostajesz parali¿u, rozmawiaj±c z nimi. Nie ma te¿ du¿ego znaczenia, czy jeste¶ lub nie jeste¶ przystojny. Nie ma znaczenia, czy uwa¿asz siê za osobê nudn± i za s³ab±, ¿eby piêkna kobieta siê ni± zainteresowa³a. To wszystko przezwyciê¿ysz, tak samo jak przezwyciê¿y³ to autor tego poradnika.
Skoro czytasz ten tekst, oznacza to, ¿e chcesz co¶ zmieniæ w swoich relacjach z p³ci± przeciwn±. Nie wiem, na jakim etapie teraz jeste¶. Mo¿e mia³e¶ ju¿ kilka dziewczyn, ale nie by³y one takie jak chcia³e¶ albo mo¿e nawet nigdy jeszcze nie trzyma³e¶ dziewczyny za rêkê.
Ten poradnik zosta³ stworzony po to, aby¶ zmieni³ siê i zosta³ wreszcie mê¿czyzn±, który jest atrakcyjny dla kobiet!
Dziêki tej ksi±¿ce poznasz od podstaw temat uwodzenia kobiet. Zmienisz siê – niezale¿nie od tego, jakim mê¿czyzn± jeste¶ teraz. Zaczniesz poznawaæ tyle dziewczyn, ile tylko bêdziesz chcia³. Dowiesz siê, gdzie ich szukaæ, jak z nimi rozmawiaæ i jak rozbudzaæ ich zainteresowanie.
Oczywi¶cie dowiesz siê równie¿, co robiæ dalej. Krok po kroku dowiesz siê: co robiæ, gdzie zabieraæ kobiety na spotkania, aby pomy¶la³y Tobie: „Wow, on jest niezwyk³y”, a tak¿e o czym z nimi rozmawiaæ, ¿eby¶cie mogli wspaniale spêdzaæ razem czas.
Od autora:
Ostrzegam – stosuj±c siê do moich porad, zaczniesz siê wyró¿niaæ z t³umu. Je¶li uwa¿asz, ¿e nie masz jaj, to lepiej od³ó¿ tê ksi±¿kê na bok. Po przeczytaniu tego poradnika nie bêdziesz siê ju¿ zastanawia³, czy teraz jest TEN moment, kiedy mo¿esz j± poca³owaæ. Bêdziesz wiedzia³, w jaki sposób sam mo¿esz stworzyæ odpowiedni± okazjê. Dowiesz siê te¿, kiedy i gdzie mo¿esz jej dotykaæ, aby by³o to naturalne.
To oczywi¶cie tylko czê¶æ rzeczy, które przygotowa³em dla Ciebie w tej ksi±¿ce. Nie my¶l jeszcze, jak ciekaw± wiedzê mam Ci do przekazania – skup siê na tym, co czytasz teraz.
Artur D±browski
Po zapoznaniu siê z tym poradnikiem bêdziesz potrafi³:
# Podej¶æ, porozmawiaæ i zainteresowaæ sob± obc± dziewczynê, która Ci siê podoba. Ot tak sobie bêdziesz potrafi³ poderwaæ dziewczynê na ulicy lub w klubie.
# Prowadziæ interesuj±ce rozmowy z kobietami i wzbudzaæ w nich zainteresowanie swoj± osob± bez wydawania pieniêdzy.
# Zrozumieæ, na czym opiera siê atrakcyjno¶æ mê¿czyzny dla kobiet, i dziêki temu przyci±gaæ do siebie te najpiêkniejsze.
# Wyrobiæ w sobie umiejêtno¶ci i cechy charakteru, które przyci±gaj± kobiety.
Wiedza, któr± nied³ugo zdobêdziesz, przyda Ci siê niezale¿nie od tego, czy chcesz znale¼æ tê jedyn±, czy chcesz siê dobrze bawiæ i podrywaæ kobiety dla samej satysfakcji i zabawy. Niezale¿nie od tego, jak± drogê wybierzesz, w tej ksi±¿ce dostaniesz ca³y wachlarz umiejêtno¶ci potrzebnych do realizacji tego celu. Zobacz, czego siê dowiesz ju¿ za chwilê.
# Jak byæ mê¿czyzn±, do którego piêkne kobiety czuj± instynktowny poci±g, nawet je¶li nie jeste¶ bogaty ani przystojny? S± pewne czynniki atrakcyjno¶ci, na które reaguj± wszystkie kobiety – wykorzystaj je, a zobaczysz...
# Jak pozbyæ siê niew³a¶ciwych, ograniczaj±cych Twój sukces z kobietami schematów i stereotypów? W Twojej g³owie mog± byæ zainstalowane fa³szywe przekonania, które sprawiaj±, ¿e masz ty³y w uwodzeniu kobiet.
# Najwa¿niejsze zasady, dotycz±ce kobiet, o których powiniene¶ wiedzieæ, zanim w ogóle zaczniesz rozmawiaæ albo nawi±zywaæ przyja¼nie, nie mówi±c ju¿ o zwi±zkach. O czym rozmawiaæ kobiet±? Jedyne, co przychodzi Ci do g³owy podczas rozmowy z dziewczyn±, to: „Co tam w szkole?”, „Gdzie pracujesz?”? Po lekturze tego rozdzia³u bêdziesz uzbrojony w ciekawe tematy.
# Dlaczego kobiety potrafi± odmówiæ inteligentnym, atrakcyjnym mê¿czyznom, zostawiaj±c ich dla drani, którzy ich nie szanuj±?
# Sk±d wiêkszo¶æ problemów w relacjach damsko-mêskich i dlaczego tak wielu mê¿czyzn ma problemy z uwodzeniem kobiet?
# Cztery najwiêksze b³êdy, które mo¿e pope³niæ mê¿czyzna w relacjach z piêknymi kobietami. Niestety, wiêkszo¶æ facetów je pope³nia, co od razu niweczy ich szanse na chocia¿ jedno spotkanie.
# Co robiæ, kiedy nawi±¿esz ju¿ dobry kontakt z kobiet± (np. rozmawiacie od jakiego¶ czasu)? Jak przej¶æ od rozmowy do zdobycia numeru telefonu?
# Jak wypracowaæ swój w³asny, wyj±tkowy styl ¿ycia, którym zawsze chcia³e¶ ¿yæ, a który jednocze¶nie bêdzie atrakcyjny dla kobiet?
# Jak w piêciu krokach pozbyæ siê strachu i niepokoju przed podej¶ciem do seksownej kobiety? Proste æwiczenie w piêciu krokach wyeliminuje Twój strach przed piêknymi kobietami.
# Jak podrywaæ kobiety w klubach i innych miejscach, w których bawi siê wiele osób? Trzy g³ówne elementy, które sk³adaj± siê na atrakcyjno¶æ mê¿czyzny i które w g³ównej mierze przyci±gaj± kobiety do mê¿czyzny. Poznaj je i zacznij ju¿ teraz w sobie wykszta³caæ.
# Jak robiæ zabójcze pierwsze wra¿enie? Kobiety ufaj± swojej kobiecej intuicji i je¶li w ci±gu pierwszych sekund nie zrobisz dobrego wra¿enia, to pó¼niej mo¿esz ju¿ nie mieæ na to szans.
# Piêæ najwa¿niejszych zasad uwodziciela. Mo¿na powiedzieæ, ¿e s± to przykazania i fundament sukcesu w uwodzeniu!
# Gdzie szukaæ wolnych, zabójczo piêknych kobiet? Dowiedz siê, gdzie s± najlepsze miejsca do podrywania kobiet.
# Jak uwie¶æ kobietê? Opis ca³ego procesu w o¶miu krokach.
# Jak trenowaæ i doskonaliæ uwodzenie? Poznaj æwiczenia, które pomog± Ci wyrobiæ w sobie odpowiednie umiejêtno¶ci potrzebne do podrywania kobiet.
# Jak rozpocz±æ rozmowê z obc± kobiet± w obcym miejscu (np. w autobusie)?
# Gdzie zabraæ dziewczynê na pierwsz± randkê? Nie rób tego, co wszyscy inni faceci, poka¿ jej ju¿ na pocz±tku, ¿e jeste¶ kim¶ innym.
# < Gdzie i kiedy dotykaæ kobiety? Jak z sukcesem eskalowaæ kontakt fizyczny?
# Jak rozpoznaæ, ¿e kobieta jest tob± zainteresowana? Prawie nigdy dziewczyna nie powie Ci: „lubiê Ciê” albo „podobasz mi siê”. Jednak ka¿da kobieta wysy³a pewne sygna³y zainteresowania...
Ile jest warta dla Ciebie ta wiedza?
Na ile wyceniasz umiejêtno¶æ podrywanie piêknych kobiet? Na ile wyceniasz ¶wietn± zabawê i dobry kontakt z p³ci± przeciwn±? Na ile wyceniasz wiedzê i praktyczne informacje o tym, jak zdobywaæ piêkne kobiety? Czy nie warto zrobiæ co¶ w tym kierunku? Czy nie warto poznaæ wspania³ej kobiety i wznie¶æ na wy¿szy poziom tej sfery swojego ¿ycia?
Tak wiêc nie ma na co czekaæ. Je¶li chcesz nauczyæ siê, jak zdobywaæ piêkne kobiety, to w³a¶nie teraz nadarza Ci siê dobra okazja.
Poznaj sekrety uwodzenia.